Welkom bij het onderzoek over muziekonderwijs en -beoefening in de gemeente Putten

Wij zullen u enkele vragen stellen over het regulier muziekonderwijs en de beoefening van muziek bij bijvoorbeeld een koor of vereniging. Het gaat om uw mening en ervaringen. Er zijn dus geen goede of foute antwoorden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente Putten achterhalen of haar inwoners tevreden zijn met het muziekonderwijs en -beoefening en waar verbetermogelijkheden zijn.

 

Privacy en anonimiteit

Bij Enneüs zien wij het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en u te informeren over uw rechten. Uw deelname is altijd vrijwillig. Wij verwerken en rapporteren uw antwoorden volledig anoniem, waardoor ze nooit tot u als persoon zijn terug te brengen. Wilt u meer weten? Lees dan onze volledige privacyverklaring.

 

Hulp nodig?

Heeft u vragen of ervaart u technische problemen? Neemt u dan contact met op met onze Helpdesk (helpdesk@enneus) met vermelding van muziekonderzoek Putten. U kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 050-2053048.

Algemene vragen

Wat is uw leeftijd?

 Bent u jonger dan 16 jaar? Dan mag u de vragenlijst alleen invullen samen met uw ouders of vertegenwoordigers.
In welke gemeente woont u?
Putten
Ermelo
Nijkerk
Harderwijk
Nunspeet
Andere gemeente, namelijk: 
Voor wie vult u deze vragenlijst in?
Voor mijzelf of iemand anders die regulier muziekonderwijs krijgt
Voor mijzelf of iemand anders die zelf muziek speelt of beoefent